A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

 

PROGRAM MOTIVASI PELAJAR MUTIARA 2015

PROJEK TITIAN BISTARI YSB

11 – 13 MAC 2015

PULAU LANGKAWI

 

 

Yayasan Sultanah Bahiyah dengan kerjasama Lembaga Kemajuan Langkawi (LADA) dan Langkawi Tourism Academy @ Kolej Komuniti Langkawi telah mengadakan Program Motivasi Pelajar Mutiara 2015 kepada pelajar-pelajar cemerlang dalam Peperiksaan UPSR 2009 yang  terlibat dengan kelas tuisyen Projek Titian Bistari dibawah sekolah-sekolah  Projek Titian Bistari, Yayasan Sultanah Bahiyah pada 11 – 13hb Mac 2015 bertempat di Pulau Langkawi. Seramai 88 orang peserta telah mengikuti program ini bertujuan untuk merapat hubungan antara sesama mereka selain itu  mendedahkan para pelajar tersebut dengan aktiviti geo park Langkawi. Program selama 3 hari 2 malam berada di langkawi dengan pendedahaan di berikan menjurus kepada jatidiri, keterampilan unggul dan semangat waja sebelum meneruskan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi serta
memberi pendedahan tentang kekayaan semulajadi flora dan fauna dan memberi pengetahuan mengenai pembentukan batu-batuan yang terdapat di Kilim Geoforest Park Langkawi yang diiktiraf oleh Unesco Global Geopark Network sebagai geopark dunia yang terdiri dari 99 pulau yang membentuk kepulauan langkawi lagenda.

 

HARI PERTAMA (11 MAC 2015)

 

HARI KEDUA (12 MAC 2015)

 

HARI KETIGA (13 MAC 2015)

 

 

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.