A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Acara tahunan YSB iaitu Karnival Amal Hari Penyayang telah diadakan pada 6 hingga 8 Julai 2012 di Stadium Darul Aman, Alor Setar dan telah berjaya menarik lebih 50,000 pengunjung yang datang berhibur sambil menderma untuk YSB. Karnival kali ini dianjurkan bersama Seri Panglima Sdn Bhd dan mendapat tajaan daripada Tourism Malaysia. Berbagai acara diadakan untuk memeriahkan carnival amal seperti LarianAmal ‘Run For Health’, ‘Battle of the Band’, Pertandingan Ayam Serama & Suara Burung, Kayuhan Basikal Amal, Peraduan Mewarna Kanak-kanak dan banyak lagi.

 

Matlamat Hari Penyayang kali ini adalah untuk mengumpul dana yang diperlukan bagi menjayakan projek “Mobile Health Screening” yang merupakan kerjasama pintar antara YSB dengan Yayasan Buah Pinggang Malaysia (NKF) dan Sunway Group. Pemeriksaan kesihatan bergerak ini merupakan sebuah bas yang diubahsuai dan dilengkapi dengan stesen pemeriksaan yang akan digunakan untuk bergerak kedaerah luarbandar dan melakukan pemeriksaan kesihatan seperti ujian air kencing, tekanan darah, ujian kolestrol dan lain-lain kepada masyarakat terutama yang berada di luarbandar dan kampung-kampung di seluruh negeri Kedah. Projek ini akan dapat membantu mendidik orang awam mengenai kesihatan dan memupuk kesedaran penjagaan kesihatan bermula dari peringkat awal lagi

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.