A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

Baru-baru ini acara terhebat tahunan YSB iaitu Karnival Hari Penyayang 2013 telah diadakan sepanjang 27hb hingga 29 Jun 2013. Acara ini berlangsung di Perkarangan Stadium Darulaman, Alor Setar. Pelbagai acara telah disediakan untuk pengisian kepada semua para pengunjung yang hadir ke karnival ini. Antara acara yang dinanti-nanti oleh semua pengunjung adalah acara cabutan bertuah dimana setiap belian kupon layak untuk memenangi hadiah barangan bernilai RM15,000.00 (keseluruhan). Selain itu, karnival yang berlangsung selama 3 hari juga turut di isi dengan khemah jualan dan pameran dari agensi-agensi dan syarikat terpilih. keseluruhannya karnival ini telah berjaya mencapai objektifnya dan berjalan dengan lancar.

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.