A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

S5 Accordion Menu

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Jadual Pelajaran Lulus UPSR Peratus 

 alt=

YSB juga telah menubuhkan alumni bagi pelajar cemarlang (Mutiara) dengan tujuan membimbing pelajar tersebut sehingga ke peringkat pengajian tinggi Selain itu sebanyak RM30.00 telah diberikan setiap bulan sepanjang tempoh pengajian di peringkat menengah. Hasilnya mendapati semua pelajar Mutiara telah menunjukkan kecemerlangan dalam PMR dan SPM sehingga dapat melanjutkan pelajaran ke Pusat Pengajian Tinggi di dalam dan diluar negara. Antaranya Siti Aulaiha Binti Abd Karim sedang melanjutkan pelajaran di Korea dalam Jurusan Kejuruteraan manakala Noor Azwani Binti Ramli dan Mohd Anuar Fahmi Bin Abd Fatah mendapat tawaran melanjutkan pengajian dalam bidang perubatan di Ireland dan Siti Nur Najibah Binti Ramli dalam Jurusan Perubatan di Mesir. Hasil daripada bimbingan dan pemantauan serta pencapaian akademik yang cemerlang , di harap pelajar Mutiara akan dapat menabur bakti bersama-sama YSB di mana akan datang.

 

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.