A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

 

FALSAFAH KAMI

YAKIN

Melahirkan keyakinan kepada masyarakat bahawa masih ada pembelaan kepada golongan yang kurang bernasib baik dan juga YSB berusaha memberi keyakinan diri kepada semua untuk berjaya di dalam kerjaya, menghadapi tekanan hidup, takdir dan sebagainya.

SETIA
Ahli Lembaga Amanah dan kakitangan YSB senantiasa setia kepada janji, sumpah yang telah diamanahkan semasa penubuhannya, untuk berkhidmat kepada masyarakat dan selain dari itu, setia kepada Raja dan Negara.

BAKTI

Ditubuhkan untuk berbakti kepada masyarakat dan akan terus berusaha pada sepenuh masa bagi mencapai cita-cita ini.

 

Misi Kami

"Sebagai agen perubahan melalui kaedah memberi bantuan serta penyusunan dan perlaksanaan program-program yang bermanfaat kepada penduduk Negeri Kedah Darul Aman."

Visi Kami

" Berusaha dengan bersungguh-sungguh mempertingkatkan kemahiran supaya mampu memberi perkhidmatan yang paling berkesan kepada orang yang di bantu."

 

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.